Deci vrei sa-ti faci nunta – sfaturi din experienta mea…

Deci vrei sa-ti faci nunta - sfaturi din experienta mea...

Nunta este un motiv de stres. Absolut toata lumea de generatie mai tanara decat a mea cu care am vorbit au zis asta – pregatiri, agitatie, o groaza de lume pe care nu o cunosti, poze frumoase o zi intreaga etc. si toate pentru ce? Pentru ceva ce poate fi la fel de bine o petrecere cu prietenii intr-un club. Numai ca nu e chiar asa…

Fa-ti nunta ziua

Este cea mai desteapta chestie pe care am putut-o face – nunta ziua. La ora 16:00 a inceput, iar un pic dupa miezul noptii invitatii deja plecau. La 4 dimineata puneam capul pe perna la hotel, ora la care la alte nunti abia se arunca buchetul. Pe langa asta toti invitatii ne-au fost recunoscatori ca nu i-am pus sa manance friptura la 2 noaptea si ca nu au dormit toata ziua de duminica.

Multi invitati au fost circumspecti – nunta ziua? Oare pot sa beau ziua? Oare pot sa dansez cand e lumina afara? Judecand dupa cat de plin era ringul de dans si dupa cum a curs vinul in valuri au fost griji nefondate – alcoolul nu face diferenta intre zi si noapte.

Alege un local cu gradina

Ca o directa consecinta a punctului de mai sus trebuie sa alegi un local cu gradina. Cu cat mai verde cu atat mai frumoasa – daca tot faci nunta ziua invitatii or sa vrea sa iasa un pic la aer. Multa lume va comenta ca “da, dar invitatii o sa stea afara si n-or sa petreaca inauntru”, iar tu poti sa le raspunzi ca “plm, e nunta mea nu petrecere de partid, fiecare se distreaza cum vrea”.

Eu am facut nunta la “La Seratta” – gradina superba, loc de stat la taifas daca ai chef, iar mancarea este foarte foarte foarte buna (da, eu chiar am mancat la nunta mea pentru ca mi-a placut mancarea).

Muzica live

Mai are rost sa dau motive? O trupa de covers face cat o suta de DJ, iar lumea gusta mai mult muzica live decat “banda”. Eu i-am avut pe Trupa 13 (pe care ii vazusem deja la doua nunti inainte si stiam ce pot), iar baietii si-au facut treaba impecabil – cred ca daca mai cantau un set lumea tot mai dansa.

Sa mai zic de horele care se incing daca aduci un taraf in loc de eternul “mix de hore” de pe youtube?

Fotonomat

Echipa de la ProEvents ne-a propus sa renuntam la banalele marturii si sa aducem un fotonomat. Am presimtit ca va fi o distractie, dar nici nu am banuit ca va fi o distractie atat de mare. In cele 5 ore in care am avut fotonomatul activ am produs cam 700 de poze pe care le-am avut disponibile online a doua zi.

 

Da, nunta poate fi un stres, dar numai daca tu vrei sa fie.

2 Responses

Leave a Reply